Programma

Dommeltrippers coronawandelingen.

 

September. De zomer loopt op zijn einde, de scholen zijn (gelukkig) terug aan gang en de herfst komt er weer aan. Meteen de start van een mooi wandelseizoen.

Gezond wandelen in deze coronatijd kan vanaf nu en dit gedurende een 3-tal weken bij de coronawandelingen van onze Neerpeltse wandelclub De Dommeltrippers . Niet alleen voor onze clubleden en leden van onze buurt wandelclubs. Iedereen is welkom om te komen genieten van deze coronatochten.

 

Start: Sportpark “De Roosen” – De Roosen 3910 (Neer)Pelt

Uitgepijlde wandelingen van 5.2 km en 8.3 km – Pancartes met de routes van de 2 tochten hangen op bij de startplaats.

Na de wandeling kan er volledig coronaproof iets genuttigd worden in “Fietscafé De Return” bij de Neerpeltse tennisclub. Vanaf 9 u is het fietscafé geopend.

 

Beste wandelvrienden , 


mogen wij jullie a.u.b. verzoeken het volgende aan jullie leden door te geven :


onze 2de Corona wandeling vertrekt aan De Vliegden Oost in de Boemerangstraat. Er zijn 2 afstanden nl. 5 km en 9,5 km. 

De pijlen zullen blijven hangen tot eind september. De langere tocht passeert langs Het Winnerhof waar eventueel en rustpauze kan ingebouwd worden. Let wel : dinsdag gesloten , andere dagen open vanaf 13u30.

Een goede raad : scan de QR-code die je op het plannetje bij de startplaats vindt , zo heb je altijd het juiste parcours bij de hand.

Breaking News - Alle Wandelorganisaties zijn geannuleerd tem 31 juli 2020 !

ALERT - BREAKING NEWS !!!!

Gevolg gevend aan de maatregelen die door de Nationale Veiligheidsraad op 6 mei ll. werden genomen om het Covid 19 - Coronavirus in te dijken, besliste het bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw om alle wandelorganisaties uitgaand van haar overkoepeling tem 31 JULI as. TE ANNULEREN!  Er zal dus tot nader order geen enkele wandeling van wandelclubs die aangesloten zijn bij Wandelsport.

Iedereen beseft dat de gevolgen voor de diverse sportfederaties, voor de organiserende clubs, voor de ondersteunende diensten, voor toeleveranciers, voor de wandelaars en voor alle andere betrokken partijen desastreus kunnen zijn. Geen makkelijke beslissing, maar het kan niet anders.

Mogen we dan ook vragen op jullie begrip.

Contact:

Adres: Secretariaat WSV Donderslagtrippers vzw

Begoniastraat 61

B-3670 Oudsbergen M: +32 478 294675

secretariaat@donderslagtrippers.be

https://www.facebook.com/wsvdonderslagtrippers

http://www.donderslagtrippers.be